Om Pikasol

Hvorfor Triomar
Triomar er en serie med høykonsentrert og ren omega-3. Den består av produkter som er satt samme på best mulig måte for å dekke de viktigste behovene vi har.

Velg den som passer best dine behov!

For å kunne velge mellom produktene er det viktig å sammenlikne på riktig måte. Konsentrasjonen av omega-3, mengde omega-3 per anbefalt dagsdose og tilleggsingredienser er de viktigste kriteriene å vurdere.

 

Mengde omega-3 per anbefalt dagsdose
Når man snakker om rene omega-3-produkter er det viktig å regne mengde omega-3 man får per anbefalte dagsdose. Konsentrasjon og kapselstørrelse gir virkelig mengde omega-3 man får i seg.

Eksempelvis; 2 kapsler 1000mg av høykonsentrert omega-3 (60 %) gir 1,2g omega-3. 3 kapsler 650mg av høykonsentrert omega-3 produkt (60 %) gir også 1,2g omega-3. 3 kapsler 1000mg av ikkekonsentrerte omega-3 produkter gir kun 0,9 g omega-3.

Hvor god kontroll har vi på fiskeoljen vi kjøper?
Vi kan garantere at ingen av våre produkter inneholder dårlig fiskeolje. Vi har et selvpålagt krav til oksideringsnivået i våre produkter som er betydelig strengere enn dagens standard.

Hvor kommer fiskeoljen i Triomar fra?
Alle våre kapsler lages av fiskeolje fra de fete fiskesortene ansjos og sardiner, fanget utenfor kysten av Peru og Chile. Det er to grunner til at vi kjøper fiskeolje herifra. For det første så finnes det svært lite fiskeolje i Norge. For det andre har Sør-Amerika de mest anvendte fiskeoljeleverandørene pga. av at fiskebestand har en høy andel omega-3. Den høye andelen omega-3 kommer bl.a. av at fisken spiser en spesiell type plankton, fiskens migrasjonsmønster og vanntemperatur.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM