Omega-3 er bra for helsen!

Det finnes flere typer av omega-3. Disse finnes i både planter og fisk. Men det er omega-3 fra havet som har de beste og fleste dokumenterte positive helseeffekter på blant annet hjertet og blodomløpet og hjernen.

I omega-3 fra fet fisk finnes de godt dokumenterte fettsyrene EPA og DHA. Det er disse to viktige fettsyrene som er hemmeligheten bak de gode effektene av omega-3. Både DHA og EPA er en naturlig del av alle celler i kroppen vår. Begge utgjør derfor nødvendige byggesteiner i kroppen!

EPA er et utgangspunkt for mange av de signaler som regulerer blant annet kroppens naturlige forsvar. EPA er forløper til signalstoffer som er en del av betennelsesprosessen, og er derfor med på å styre denne prosessen. DHA finner vi mye av i hjerne, hjerte og øye. DHA er derfor grunnleggende for at hjernen, nervesystemet og synet skal fungere optimalt.

De fleste studier er på EPA og DHA sammen, og det er vanskelig å tilskrive en bestemt helseeffekt til kun en av de, derfor er det best å ta tilskudd som inneholder begge disse fettsyrene!

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM